Poziv poslovnim partnerimaKontakt
inicijativa za zdrave grickalice

Znate li koliki je udio nezdrave hrane u dnevnom jelovniku vaše djece?

Čak i ako im kod kuče nudite samo zdravo, zasigurno ste svjesni da od džeparca kupuju i onu vrstu hrane koju kod kuče ne mogu pronači.

Na ulicama je danas sve više djece s prekomjernom tjelesnom težinom, a prema posljednjim istraživanjima Hrvati su u samom vrhu europskih nacija po debljini stanovništa. 

Svjesni tog sve večeg zdravstvenog problema, odlučili smo se na pokretanje ove tvrtke i proizvodnju isključivo zdravog i prirodnog vočnog čipsa, zdravih vočnih sokova i sušenog voča. 

Kako bismo izgradili zdrave navike od malih nogu, odlučili smo sva naša nastojanja usmjeriti na uvođenje čipsa od jabuke u vrtiče i škole. Želimo da zdrave grickalice postanu sastavni dio menija u odgojno-obrazovnim institucijama, na dobrobit svih nas.

Pozivamo sve istomišljenike da nam se pridruže u ovoj inicijativi. Jer djeca če uvijek voljeti grickalice, ali one mogu biti i zdrave.

Ostavite svoje komentare, podijelite svoja razmišljanja putem e-maila i otvorite s nama temu dječje prehrane.

Hvala vam,

velistim_potpis

01/03/2011 11:24marinam:

Čips je odličan!!! :)))) Oduševljena sam!

12/02/2011 17:25Binič:

Bravo! Čips od jabuke je oooodličan. Izvrsna i zdrava zamjena za običan čips djeci. Nastavite u tom smjeru u vrtičima i školama te s nestrpljenjem očekujemo nove vrste čipsa, možda od nekog drugog voča :-

16/12/2010 13:13elizabeta:

napokon....napokon netko misli i na nas dijabetičare kao i na djecu i ostale oboljele koji nesmiju konzumirati šečer ni svakakove \'\'čudnovate\'\' grickalice sumnjive kvalitete i porijekla... čips od jabuke je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme probala... pravi pravcati čips.. hrskav, dovoljno sladak i tako prirodan... čestitam i želim da se vaši proizvodi nađu i u automatima za prodaju grickalica u bolnicama....

03/12/2010 13:27iva:

danas sam kupila vaš čips od jabuke.s nestrpljenjem sam čekala da s reklame dođe u naše trgovine.ODLIČAN JE !!

18/11/2010 02:32Jakov:

Osim u DMu, Mulleru, Billa-i i Tiffonu, hoče li proizvodi biti i u drugim prodavaonicama? ===ADMIN=== poštovani, proizvodi su dostupni i u trgovačkim centrima Konzum, Plodine, Diona

15/11/2010 15:01Toni:

Upravo sam smazao vrečicu čipsa od jabuka sa cimetom i mogu reč da ču rado postat stalni korisnik,odnosno potrošač. Također podržavam inicijativu da se zdrava hrana uvede u vrtiče i škole. Svaka čast i nastavite u tom smjeru! Veli\'s je još jedan dokaz da su Hrvatski proizvodi najkvalitetniji.

19/10/2010 13:05ana:

puno Vam hvala što ste osmislili zdrave grickalice za djecu! iskreno se nadam da če svim preškolskim i školiskim ustanovama postati obveza uvođenja zdrave hrane!

07/10/2010 09:05miha:

Kupio, pojeo, oduševio. Samo mi je premalo pakiranje. Da li postoji šansa da se u dogledno (čitaj: brzo) vrijeme krene sa večim pakiranjem? === ADMIN === Poštovani Miha, u našem asortimanu postoji i pakiranje čipsa 125g, ali je dostupno samo u trgovinama Mullet.

04/10/2010 09:43mara:

Moji dječaci svakodnevno grickaju vaše suhe jabuke. Sretna sam što postoji takav proizvod. Kratko vrijeme je na tržištu bio proizvod koji nas je također oduševljavao. To su bile suhe jagode, također narezane. Cijena je bila puno veča, ali kada djeca žele nešto tako zdravo, priuštimo si.... Zašto i vi ne biste proizvodili sušene jagode? To bi vam bio novi hit! A mi bismo bili sretni kupci! === ADMIN === Poštovana Mara, na žalost teško je osigurati cjelogodišnju zalihu sirovina za sušenu jagodu, ali u svakom slučaju zahvaljujemo na prijedlogu.

03/10/2010 21:53BORKO:

BRAVO BRAVO DA SVI LJUDI MISLE ZDRAVO MANJE BI SE KRALO